ScanLang – kieli- ja tulkkauspalvelut suomalaisten yritysasiakkaiden kielillä

Viestintä saksasta suomeen ja suomesta saksaan.

Käännöstoimisto ScanLang GmbH on rajoitetun vastuun yhtiö, jolla on yli 20 vuoden kokemus monenlaisista käännösprojekteista. Olemme erikoistuneita pohjoismaisten kielten (suomi, ruotsi ja norja) kääntämiseen saksaan ja englantiin sekä muihinkin suurimpiin eurooppalaisiin kieliin – ScanLang onkin lyhenne sanoista Scandinavian Languages. Yhteistyökumppaneitamme ovat niin muut käännöstoimistot kuin yritysasiakkaat ja eri viranomaisetkin. Toimipaikkamme on Itävallan Wienissä.

Viestintä ja käännökset saksasta suomeen ja suomesta saksaan on ominta alaamme, ovathan saksankieliset markkinat suoraan kotiovellamme. Käännöspalvelujen lisäksi tarjoamme myös monipuolisia tulkkipalveluja.

KäännöstoimistopalvelutTutustu referensseihimme

你好 芬蘭 – ScanLang myös kiinaksi

Kiina on jo nykyään maailman toiseksi tärkein talousmahti. Myös monilla suomalaisilla yrityksillä on sen vuoksi tarvetta kiinan kielen käännöksille. Kiina on kuitenkin vielä tällä hetkellä Euroopassa harvinainen kieli, joten sopivan, luotettavan ja eurooppalaiset laatuvaatimukset täyttävän palveluntarjoajan löytäminen on haastavaa. Nyt voitte uskoa asian suoraan meille, sillä kiina on uusin lisä ScanLangin kielivalikoimassa!

Copyright © 2021 ScanLang GmbH