ScanLang – tulkkaus- ja käännöspalvelut suomalaisten yritysasiakkaiden kielille

Käännöspalvelut Euroopan suurille kielille – käännöstoimisto ScanLang GmbH on rajoitetun vastuun yhtiö, jolla on yli 20 vuoden kokemus monenlaisista käännösprojekteista.

Aluksi pohjoismaisten ammattikääntäjien yhteenliittymänä toimineesta verkostosta tuli vuonna 2014 Itävallan lain mukainen rajoitetun vastuun yritys (GmbH), jonka toimitusjohtajia ovat Franz Michael Bauer ja Katja Jääskeläinen. Vuoden 2015 alusta ScanLang on toiminut myös suomalaisten HappyOrNot® -hymiöpalautelaitteiden valtuutettuna Itävallan edustajana.

Olemme erikoistuneita Pohjoismaiden kielten (suomi, ruotsi ja norja) kääntämiseen saksaan ja englantiin sekä muihinkin suurimpiin eurooppalaisiin kieliin. ScanLang onkin lyhenne sanoista Scandinavian Languages, ja tällä englanninkielisellä nimellä olemme tehneet yli 20 vuoden ajan Pohjoismaiden kieliä tunnetuksi Keski-Euroopassa. Kohderyhmänämme ovat erityisesti suomalaiset yritysasiakkaat ja eri viranomaiset. Toimipaikkamme on Itävallan Wienissä.

Viestintä ja käännökset saksasta suomeen ja suomesta saksaan on ominta alaamme, ovathan saksankieliset markkinat suoraan kotiovellamme. Käännöspalvelujen lisäksi tarjoamme myös monipuolisia tulkkipalveluja.

KäännöstoimistopalvelutTutustu referensseihimme

Copyright © 2024 ScanLang GmbH