Yhteistyöhön ScanLangin kanssa

ScanLangin voimavara ovat huippuosaavat yhteistyökumppanit. Vankan ydinosaamisen lisäksi meille on tärkeää, että kumppanimme toimivat samanlaiselta arvopohjalta: meille on tärkeää asiakaslähtöisyys, joustavuus sekä rehti ja reilu asenne.

Oletko tällainen kääntäjä?

Arvostamme ammattitaitoisia tekijöitä. Ota yhteyttä, jos yrityksemme tuntuu kiinnostavalta ja profiilisi näyttää tällaiselta:

  • Sinulla on korkea-asteen tutkinto kielialalta
  • Sinulla on ainakin viiden vuoden verran kokemusta päätoimisesta käännöstyöstä
  • Käännät ainoastaan sellaisiin kieliin, joissa sinulla on äidinkielen tasoinen kielitaito
  • Olet tottunut käyttämään käännösmuistityökaluja, ja sinulla on oma memoQ- tai SDL-lisenssi
  • Kääntäminen on sinulle muutakin kuin tapa hankkia rahaa

Oletko käännöstieteen opiskelija?

Jokaisen on joskus aloitettava jostain, ja tästä syystä teemme yhteistyötä myös lupaavien kääntäjäopiskelijoiden kanssa. Tarjoamme kesäisin mahdollisuuden käännösharjoitteluun Itävallan pääkaupungissa Wienissä sijaitsevassa toimistossamme. Harjoittelusta maksetaan pieni korvaus, ja siihen on lisäksi mahdollista hakea suomalaisen yliopiston Erasmus-tukea. Jos olet oma-aloitteinen ja innostunut master-vaiheessa oleva käännöstieteen opiskelija ja kiinnostunut tutustumaan käännöstoimiston työhön: ota yhteyttä ja kerro itsestäsi.

Oletko taittaja, tekstintuottaja, vientiagentti…?

Jos koet, että sinulla on ScanLangin käännöspalveluja täydentävää osaamista: ota yhteyttä ja kerro lähemmin palveluistasi!

Copyright © 2024 ScanLang GmbH