Käännökset ranskasta suomeksi

Ranskankielinen maailma vaatii ranskankielisiä tekstejä

Englanniksi tulee toimeen monissa Euroopan maissa, mutta ei ranskankielisissä. EF English Profiency Indexin mukaan ranskalaiset osaavat kaikista EU-maiden kansalaisista huonoiten englantia. Ranskalaiset ovat lisäksi ylpeitä kielestään, joten he ovat tottuneet vaatimaan, että heidän liikekumppaninsakin puhuvat ja ymmärtävät ranskaa. Sen vuoksi ranskankielisiltä yhteistyökumppaneilta tulevat materiaalit ovat yleensä ranskaksi, ja ranskankieliset odottavat saavansa suomalaisilta yritykseltä tulevat käyttöohjeet ja tiedotteet moitteettomaan ranskaan käännettyinä.

ranska ranskan kielellä
ranska ranskaksi

 


Laatukäännökset ranskasta suomeksi laatuun panostaville yrityksille

ScanLangin käännöstiimiin kuuluu myös ranskasta suomeen ja suomesta ja englannista ranskaan kääntäviä ammattilaisia.

Ranskan kääntäjämme ja kielentarkastajamme asuvat usein ranskankielisessä maassa ja kääntävät äidinkieleensä.

Korkeatasoisten ammattikääntäjien lisäksi käännöstemme laadun takaa projektinhallintajärjestelmä, johon sisältyy kielentarkastuksen lisäksi termien selvitys ja projektipäällikön palvelut. Ranska-suomi-käännöstoimistomme pystyy siten tuottamaan tavallista kattavampaa käännöspalvelua. Asiakaspalveluumme kuuluu luonnollisesti  joustavuus ja asiakaslähtöinen toiminta: voit lähettää käännettävät asiakirjat vaikkapa paperipränteistä skannattuna, me hoidamme ne kyllä käännettävään muotoon ja käännöksiksi asti.

Tiesitkö tämän ranskan kielestä?

  • Ranska on virallinen kieli maailman 29 maassa, ja sitä puhutaan viidellä mantereella. Ranska on myös yksi Euroopan komission työkielistä,  Euroopan unionin tuomioistuimen kieli ja yksi Yhdistyneiden kansakuntien virallisista kielistä.

 

  • Suurin osa ranskankielisistä ihmisistä asuu Ranskan tasavallan ulkopuolella. Eniten ranskaa päivittäin puhuvia on Afrikassa, jossa se on virallinen kieli 24 maassa.

 

  • Noin kolmannes nykyenglannin sanavarannosta on ranskalaista alkuperää. Tällaisia sanoja ovat mm. crown, chancellor, nation, baptism, coat, attire, beef, veal, pork, surgeon, abandon, adore.
Copyright © 2024 ScanLang GmbH