Käännökset kansainväliseen vientikauppaan

ScanLang – kumppanisi kun suuntaat kansainvälisille markkinoille!

Ota yhteyttäLähetä tarjouspyyntö

Markkinointimateriaalien ja tekniikan käännökset

Meidän avulla varmistat, että huolella laatimasi markkinointimateriaali ymmärretään myös muilla kielillä yhtä sujuvasti! Sanatarkka käännös saattaa antaa aivan toisenlaisen vaikutelman ja herättää pahimmassa tapauksessa jopa ärsytystä. Sen vuoksi on hyvä kääntyä kulloisenkin maan kielen käyttötavat hallitsevan asiantuntijan puoleen.

Teemme myös käyttöohjeiden ja pakkaustekstien käännökset. Näistä lisää sivulla Tekniikan käännökset

Sopimusten käännökset

Hoidamme asiantuntevalla sanastolla henkilöstöalan käännökset työsopimuksista koulutusmateriaaleihin. Tämä on välttämätön vaihe monen yrityksen kansainvälistyessä – kaikilla työntekijöillä on oikeus saada samat tiedot!

Lisätiedot Juridiset käännökset

Katso myös Saksan kielen tulkkaus yritystilaisuuksiin

Tarjouskilpailut

Kansainvälisiin tarjouskilpailuihin osallistuessaan yrityksen on pääsääntöisesti toimitettava asiakirjat kyseisen maan virallisella kielellä. Suomenkielisistä todistuksista on laadittava oikeaksi todistettu virallinen käännös. Kilpailussa onnistumisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että käännökset ovat laadultaan moitteettomia, sillä puutteellinen ja virheitä vilisevä käännös vähentää yrityksen uskottavuutta ja mahdollisuuksia menestyä tarjouskilpailussa. ScanLangilla on kokemusta kilpailuasiakirjojen kääntämisestä – ota yhteyttä, niin kerromme, miten voimme parantaa mahdollisuuksiasi!

Kielet

Meiltä saat pohjoismaisten kielten (suomi, ruotsi ja norja) käännökset saksaan ja englantiin sekä muihin Euroopan valtakieliin, esimerkiksi seuraavat yhdistelmät:

  • englanti-saksa-englanti
  • saksa-puola-saksa
  • venäjä-saksa-venäjä
  • ranska-saksa-ranska
  • saksa-italia/espanja/portugali/unkari/tsekki

Puuttuuko tarvitsemasi kieli?
Ota yhteyttä – laajan kumppaniverkostomme avulla löydämme varmasti sinullekin tekijän.

Ota yhteyttäLähetä tarjouspyyntö

Copyright © 2024 ScanLang GmbH