Tulkkaus saksaksi

Suunnitteletko liikematkaa tai tutustumiskäyntiä Itävaltaan tai Saksaan? Ammattitulkin avulla vierailusta saa irti enemmän – sanottava ei jää arvailujen varaan, ja vierailijat voivat keskittyä olennaiseen.

Kysy lisääPyydä tarjous

Monipuoliset palvelut

Tulkkipalvelumme sopii monenlaiseen vierailuun saksankielisissä maissa, kuten käynteihin ministeriöissä, tehtailla tai erikoisemmissakin paikoissa.
Kauttamme onnistuu muun muassa:

  • Asioimistulkkaus
  • Konferenssitulkkaus
  • Simultaanitulkkaus

Vaikka tulkkauksen sisältö voikin olla kaikkea maan ja taivaan väliltä, projektin kulku on aina sama: ennen varsinaista tulkkausta tutustumme käyntikohteeseen ja paneudumme siellä käytettäviin termeihin. Vain näin voimme olla varmoja, että ymmärrämme paikan isäntäväkeä ja että puhumme vieraiden kanssa täysin samaa kieltä.

Kysy lisääPyydä tarjous

Konsekutiivi- ja simultaanitulkkausta saksasta ja saksaan

ScanLang tarjoaa konsekutiivi- ja simultaanitulkkausta saksasta suomeen, norjaan ja englantiin sekä näistä kielistä saksaan. Tulkkaamme Itävallassa ja tarpeen mukaan myös muualla. Välitämme myös muiden kielten ammattitason tulkkipalveluja.

Esimerkkejä tulkkausrefe­rensseistämme

Miksi ScanLang?

Keskitymme konsekutiivitulkkaukseen, josta meillä on usean vuoden kokemus. Tulkkimme ovat kokeneita ammattilaisia ja pystyvät takaamaan viestinnän sujumisen molemmilla kielillä. Tulkkauksen laatu vaikuttaa suuresti siihen, millainen vaikutelma sinusta jää. Tässä on tärkeä osa kulttuurien tuntemuksella. ScanLangin tulkit ovat eläneet sekä Pohjoismaissa että saksankielisissä maissa ja tuntevat siten molemmat kulttuurit perinpohjaisesti.

Esimerkkejä paikoista, joissa olemme olleet tulkkaamassa

Luksusravintola, betoniasema, valtiovierailu, terapiakeskus, navetta, puolijohdintehdas, kromatografialaboratorio, yhtiökokous, viinitila, jätteenpolttolaitos, luostari, sopimusneuvottelut, vankila jne. Tässä on vain muutamia esimerkkejä paikoista, joissa olemme olleet tulkkaamassa.


Tulkkauksen hinta

Konsekutiivi- ja simultaanitulkkaus:

  • Puolipäivätaksa (1–4 tuntia) 450,00 €
  • Kokopäivätaksa (4–8 tuntia) 650,00 €
  • Ylityölisä 8 tuntia ylittävältä osalta 80,00 €/tunti

Asioimistulkkaus:

  • Tuntihinta 80,00 €

Hintoihin lisätään Itävallan lain mukainen arvonlisävero 20 %, jos asiakkaan kotipaikka on Itävallassa.


Häätarjous

Suunnitteletko häitä? Miten olisi vihkitilaisuus ainutlaatuisessa ympäristössä – Itävallan pääkaupungissa Wienissä, jonka maistraattien historiallista tunnelmaa huokuvat juhlasalit tarjoavat siihen ainutlaatuiset puitteet?

Vihkiminen tapahtuu saksaksi – me hoidamme tulkkauksen, jotta sekä hääpari, todistajat että juhlavieraat pysyvät kärryillä.

Tarjoamme vihkiparille häätulkkauspaketin, johon sisältyvät valmistelukeskustelut ja tulkkaus maistraatissa Wienin alueella, hintaan 150 € (+ alv. 20 %).

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Copyright © 2021 ScanLang GmbH