Tulkkaus suomesta saksaan

Konsekutiivi- ja simultaanitulkkausta saksasta ja saksaan

ScanLangin tulkkauspalveluihin kuuluu konsekutiivi- ja simultaanitulkkaus saksasta suomeen, norjaan ja englantiin sekä näistä kielistä saksaan. Tulkkaamme Itävallassa ja tarpeen mukaan myös muualla. Välitämme myös muiden kielten ammattitason tulkkipalveluja.

Monipuoliset palvelut

Tulkkauspalvelumme sopii monenlaisiin tilaisuuksiin saksankielisissä maissa, kuten käynteihin ministeriöissä, tehtailla tai erikoisemmissakin paikoissa.

Kauttamme onnistuvat muun muassa:

Miksi ScanLang?

Tulkkimme ovat kokeneita ammattilaisia ja pystyvät takaamaan viestinnän sujumisen molemmilla kielillä. Tulkkauksen laatu vaikuttaa suuresti siihen, millainen vaikutelma sinusta jää. Tässä on tärkeä osa kulttuurien tuntemuksella. ScanLangin tulkit ovat eläneet sekä Pohjoismaissa että saksankielisissä maissa ja tuntevat siten molemmat kulttuurit perinpohjaisesti.

Tulkataanko puheesi?

Lue vinkkimme, miten tapahtuman järjestäjä voi osaltaan vaikuttaa siihen, että tulkkaus on kaikille osapuolille mahdollisimman miellyttävää.

Esimerkkejä paikoista, joissa olemme olleet tulkkaamassa

Luksusravintola, betoniasema, valtiovierailu, terapiakeskus, navetta, puolijohdintehdas, kromatografialaboratorio, yhtiökokous, viinitila, jätteenpolttolaitos, luostari, sopimusneuvottelut, vankila.

Hinnoittelu

Tulkkauspalvelumme hinnat löydät Hinnoittelu -sivulta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Copyright © 2024 ScanLang GmbH