ScanLang tiimi

Tiimimme palvelujen lisäksi tarjoamme asiantuntevat käännöspalvelut mm. seuraaville kielipareille
yhteistyökumppaneidemme kautta:
● suomi-kiina / kiina-suomi
● suomi-englanti / englanti-suomi
● saksa-englanti / englanti-saksa
● venäjä-saksa / saksa-venäjä
● suomi-puola/ puola-suomi
● suomi-ranska / ranska-suomi

Katja Jääskeläinen

Katja Jääskeläinen


Toimitusjohtaja

Vastuualue: kielipalvelut, käännös- ja tulkkausprojektien koordinointi.

Syntynyt Vantaalla, germaanisen filologian, tiedotusopin ja kielitieteen opinnot Salzburgin yliopistossa Itävallassa. Filosofian maisterin arvo 1998, vuodesta 2001 täysipäiväinen freelance-kääntäjä, 2014 mukana perustamassa GmbH:ta.

Katjalla on myös käännöskokemusta EU-kääntämisestä sekä sopimuskääntäjänä Euroopan komission kääntämisen pääosastossa Luxemburgissa että freelance-kääntäjänä. Hänen yhtenä erikoistumisalanaan ovatkin oikeuskäännökset, erityisesti saksan oikeuskieli. Katja on toiminut myös vuosien varrella lukuisissa yhteyksissä suomen kielen tulkkina.


Franz Michael Bauer

Franz Michael Bauer


Toimitusjohtaja

Vastuualue: asiakkaiden hankinta, markkinointi, taloushallinto

Toteuttanut suomalaisen HappyOrNot-viestintätyökalun Itävallan edustajana yli 100 projektia eri organisaatioissa ja yrityksissä.

Yli 17 vuoden kokemus liiketoiminnasta teollisuuden ja elinkeinoelämän yritysasiakkaiden sekä kauppaedustajien kanssa, mm. yhdeksän vuotta tuotevastaavana Samsung Electronicsilla, jossa hän yhdessä tiiminsä kanssa oli osaltaan vaikuttamassa yrityksen menestykseen Itävallassa. Suomalaisten palautepäätteiden edustajana Franz on ollut avainasemassa kehitettäessä uudenlaista palautekulttuuria Itävallassa.


Ismene Weiss

Ismene Weiss


Partneri

Kaksikielisessä perheessä kasvaneena Ismene hallitsee sekä saksan että norjan äidinkielinään. Käännöstieteen opinnot Wienin yliopistossa. Ismenen työkieliä ovat norja, saksa, englanti, espanja ja katalaani. Opintojen ja työn vuoksi hän on viettänyt pidempiä aikoja mm. Pohjoismaissa sekä Englannissa, Espanjassa ja Kolumbiassa.

Musiikinopintojen ansiosta Ismenen ensisijaisia erikoistumisaloja ovat taide ja kulttuuri. Lisäksi hän kääntää lääketiedettä ja taloustekstejä.


Päivi Kumpukari-Stascha

Päivi Kumpukari-Stascha


Partneri

Päivi on kotoisin Raahesta Pohjois-Pohjanmaalta ja tuli heti lukion jälkeen Itävaltaan au pairiksi. Suoritettuaan Wienissä mainonnan alan ammattitutkinnon hän opiskeli Wienin yliopistossa soveltavaa kielitiedettä, kasvatustieteitä ja psykologiaa. Opintojensa jälkeen Päivi toimi kääntäjänä ja lingvistinä puheentunnistusteknologiaa kehittävässä yrityksessä. Lisäksi hän avusti muutaman vuoden ajan paria suomalaista sanomalehteä kirjoittamalla artikkeleita Itävallan politiikasta ja yhteiskunnallisista ilmiöistä. Nykyisin Päivi työskentelee kansainvälisen korkeakouluyhteistyön alalla ja toimii freelance-kääntäjänä erikoisalueenaan lääketieteelliset tekstit.

Päivi on auktorisoitu kääntäjä kielipareille saksa-suomi ja suomi-saksa.


Copyright © 2021 ScanLang GmbH